Следвайте Гласове в Партиите, които влязоха в парламента мислят не толкова

...
Следвайте Гласове в Партиите, които влязоха в парламента мислят не толкова
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Страната ни има нужда от редовен кабинет и стабилно мнозинство

Следвайте " Гласове " в 
Партиите, които влязоха в Народното събрание мислят не толкоз за постоянно държавно управление, а за идващите избори. Това сподели пред публицисти вицепрезидентът Илияна Йотова, която взе участие в конференция „ Лекарска неточност и правила за добра здравна и клинична процедура “. Форумът се организира в Сандански и е проведен от Столичната гилдия на Българския лекарки съюз.

Йотова добави, че към момента разчита на разсъдъка на политическите обединения.
Страната ни има потребност от постоянен кабинет и устойчиво болшинство, с цел да се одобряват най-необходимите закони за страната, сподели още Йотова.
Твърде високи са темповете на инфлация в България спрямо останалите европейски страни и някой би трябвало да каже тази истина и най-много аргументите, заради които това става, тъй като покачванията на приходите, които бяха направени, доста бързо бяха изядени от тази инфлация, сподели вицепрезидентът. 

" Чакат към 21 закона, без които няма да получим европейското финансиране и несъмнено сме единствената страна, която не е изпълнила тези свои отговорности и тези условия. Това е огромна отговорност и тя е отговорност на идващия парламент.
Впрочем и вчерашната обстановка към украинския президент слага доста въпроси. Аз не мога да се съглася и съгласно мен е неприемливо президентът на Украйна да бъде част от процедурата в българското Народно заседание тъкмо в миг, в който страната му изпитва най-тежките мигове ", съобщи Илияна Йотова.
Не чакам това да се трансформира в дипломатически скандал, никой няма потребност от сходни кавги, само че си задавам въпроса що за хора са тези, които могат да сътворят такава обстановка, добави тя. В отговор на въпрос дали чака реципрочно отношение от страна на Русия поради решението дипломат Митрофанова да не участва на тържественото разкриване на 48-ото Народно заседание, Йотова изрази персоналното си мнение, че не чака и напомни, че Русия разгласи България за неприятелска страна.
 
Източник: epicenter.bg
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР